• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Meisjes step

Als je een meisjes step zoekt, dan heb je bij Kindersteppen.nl de keuze uit een groot aanbod met allerlei leuke modellen.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Diverse uitvoeringen

Bij een meisjes step geldt natuurlijk dat vooral de kleur een belangrijke rol speelt. Roze en paars zijn wat dat betreft favoriet. Ontdek op je gemak het aanbod en bestel simpel online het leukste exemplaar. Wij leveren binnen 1 dag.

Een meisjes step is bij ons in allerlei modellen beschikbaar, waarbij vaak de voorkeur voor een kleur de keuze bepaalt. Een van de populaire kinderstepjes voor meiden is natuurlijk het model dat in de kleur roze beschikbaar is. Naast dat roze vaak tot de favorieten behoort voor wat betreft de kleurkeuze geldt dat ook paars een populaire kleur voor meiden is. Natuurlijk hebben wij voor meisjes ook steppen in andere kleuren beschikbaar, zodat er genoeg keuze geboden wordt.

Het leuke van de meisjes step die in het roze is uitgevoerd, is dat deze voor meiden in verschillende leeftijdsklassen beschikbaar is, zoals de Kundo kinderstep die in het roze is uitgevoerd en geschikt is voor kinderen vanaf 2 jaar. Overigens is in het wit ook een meisjes step beschikbaar van dit model en geldt ook voor ouderen meiden dat er diverse modellen zijn om een keuze uit te maken.

Een meisjes step is bij ons onder meer beschikbaar in de vorm van een vouwstep, maar er kan ook een keuze worden gemaakt voor een step met luchtbanden. Een step met grotere wielen biedt meer comfort doordat de banden op een hele gemakkelijke manier over de stoep rollen. Bij kleine wieltjes worden de oneffenheden wat meer voelbaar tijdens het steppen op bijvoorbeeld een vouwstep.

Als je de leukste meisjes step wilt vinden, dan kun je eventueel op basis van de leeftijd een overzicht gepresenteerd krijgen. De inklapbare steppen in ons aanbod zijn namelijk onder meer afgestemd op de leeftijd van kinderen, zodat er verschillende leeftijdsgroepen zijn om een keuze uit te maken. Bestellen gaat heel eenvoudig en snel net als het bezorgen, want de meeste steppen voor meisjes zijn al binnen een dag te leveren. 

Contact

Kindersteppen.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228005
Contact
Facebook

© 2022 Kindersteppen.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord