• Vandaag besteld, donderdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Yedoo kinderstep

(21)

Hoogwaardige materialen en slimme innovatieve modellen. Yedoo is marktleider in Tsjechië en heeft een wijde range aan kinderstep produkten.

Onze services

  • Vandaag besteld, donderdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Yedoo kinderstep

Yedoo kinderstep heeft voor ieder kind en volwassene een perfecte step. Iedereen heeft verschillende wensen als het gaat om de perfecte step. De een wil graag vooral snel kunnen gaan, de ander zoekt een kleine, lage step voor een kleuter. Bij een Yedoo kinderstep vindt je zeker een model die aan jouw eisen voldoet voor jarenlang step plezier!

Verschillende uitvoeringen

Om aan al deze wensen te kunnen voorzien, heeft Yedoo 6 verschillende typen steppen op de markt gebracht. Zo kan iedereen, van 5 tot 99 jaar, lekker steppen. Voor de kleinere kinderen zijn er de Yedoo kinderstep Mau, Tidit en WZoom. Voor kinderen vanaf 7 jaar is er de Yedoo kinderstep City en vanaf 10 jaar  kunnen de kids steppen op de Yedoo kinderstep Ox. Voor tieners vanaf 14 jaar en voor volwassenen is er de Yedoo kinderstep Mezeq.

Vanaf 3 jaar

Wat dit een bijzonder merk maakt, is dat het Tsjechische bedrijf met passie werkt aan mooie, duurzame tweewielers. Daarom heeft Yedoo al een kinderstep voor kinderen vanaf 3 jaar, zodat een kind al vanaf jonge leeftijd de wereld kan ontdekken op de kinderstep! Deze Mau is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 1 meter. Omdat het stuur verstelbaar is, groeit de step gewoon met je kind mee.

Onderscheid

Alle verschillende typen Yedoo kinderstep hebben hun eigen bijzonderheden. Zo heeft de City een groot voorwiel en twee handremmen. Dat maakt deze step zeer geschikt om snel te gaan en voor wat langere tochten. Dus als je kind uren buiten kan steppen, is dit de kinderstep voor jouw kind.

Comfort

De kindersteppen van Yedoo hebben allemaal luchtbanden, wat ze erg comfortabel maakt. Omdat je kind met een step vaak behoorlijk snel kan gaan, zijn luchtbanden ideaal. Ze vangen oneffenheden op, waardoor een kind prettig kan steppen, ook op een hobbelige weg. Maar luchtbanden zijn ook stabiel. Omdat ze oneffenheden opvangen en wat meer weerstand hebben, zal je kind niet snel vallen met zijn Yedoo kinderstep.

Veiligheid

Veiligheid is voor dit merk erg belangrijk. Alle kindersteppen voldoen aan de strengste Tüv eisen. Dit is een Duits keurmerk wat nog strenger is dan de standaard Europese norm. Dat komt niet alleen terug in de praktische luchtbanden, maar ook in de standaard bijgeleverde kinbeschermer, veiligheidshandvatten en de kwaliteitsremmen op iedere kinderstep. De veiligheidshandvatten, met opstaand randje, beschermen de handen van je kind wanneer het te dicht langs bijvoorbeeld een muur rijdt. Ook kan je kind niet per ongeluk met de handjes van het stuur afglijden.

Remmen

Aan de remmen heeft Yedoo speciale aandacht besteed. Alle steppen hebben een kwalitatief goede V-brake. De steppen voor de jongste kinderen hebben 1 handrem, uiteraard op het achterwiel. De andere kindersteppen hebben 2 handremmen, waardoor je kind snel en veilig kan reageren in onverwachte situaties. Juist omdat een Yedoo step al gauw behoorlijk snel kan gaan, maakt deze tweede rem de step echt veiliger.

Duurzaamheid

Niet alleen veiligheid, maar ook duurzaamheid heeft deze firma hoog in het vaandel. Daarom maakt het gebruik van hoogwaardig stalen frames. Dit is krasvrij en beschermd tegen roesten, waardoor je step er jarenlang prachtig uit blijft zien. Daarnaast is het zeer robuust en kan de step vele generaties mee.

Lange historie

Yedoo is een Tsjechisch merk, dat al meer dan 13 jaar tweewielers maakt. Het begon allemaal in Las Vegas, waar de oprichters van Yedoo een Sport Show bezochten. Ze waren erg onder de indruk van de vele soorten steps die daar werden gebruikt. Om deze beschikbaar te maken voor de Tsjechische markt, richtten zij hun eigen step bedrijf op, dat Yedoo werd. De naam Yedoo staat voor Je-duu, een Tsjechische uitroep wanneer iemand heel snel gaat! De mensen van deze firma zijn gepassioneerd als het gaat om het maken van kwalitatief goede en originele steps voor iedereen.

Wereldwijde verkoop

Inmiddels is het merk Yedoo wereldwijd zeer populair. De kwaliteit die bij dit merk bovenaan staat, heeft zich ruimschoots bewezen, want de steppen worden van Azië tot Amerika verkocht. En vooral in Europa waar zij haar thuisbasis heeft. De verkooppunten worden zorgvuldig uitgezocht door Yedoo, om een goede service te garanderen.

Samenwerkingsverband

Wij zijn officieel dealer zijn van Yedoo. Een topmerk waar kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en bovenal plezier samen komt. Veel plezier met je Yedoo kinderstep.

© 2023 Kindersteppen.nl is onderdeel van XLShop