• Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Step voor kids vanaf 4 jaar

Een step voor je kind vanaf 4 jaar vind je in onze online shop. Een prima leeftijd om met een kinderstep te starten. Met volledige garantie en service. 

Onze services

  • Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Voor kids vanaf 4 jaar

Leerzaam en leuke steppen voor 4 jarigen

Heerlijke beweging en actieve lifestyle, welk kind vindt dat nou niet leuk?

Bij de keuze van een kinderstep voor kinderen in deze leeftijdsgroep is de verstelbare stuurhoogte een belangrijk aspect. Daarnaast is het aan te raden om te kijken naar aspecten zoals de grootte van de wielen en de mogelijkheid om de step op te vouwen. Kindersteppen zijn speciaal ontworpen om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met evenwicht, balans en beweging. Bovendien versterken ze door de stepbeweging diverse spieren in het lichaam. Steppen is niet alleen leuk, maar ook educatief en kan overal plaatsvinden. Goede redenen om een kinderstep voor kinderen vanaf 4 jaar aan je kind te geven als cadeau.

Wanneer we het hebben over kinderen, willen we altijd het beste voor hen en het is daarom belangrijk om te weten wat er beschikbaar is op de markt en welke factoren er bij de keuze van een kinderstep in overweging moeten worden genomen. Een van de belangrijkste factoren is de verstelbare stuurhoogte, aangezien kinderen groeien en het stuur op een gegeven moment te laag kan zijn. Bovendien is een verstelbare stuurhoogte niet alleen praktisch, maar ook ergonomisch verantwoord.

De grootte van de wielen is ook een aspect om rekening mee te houden. Het is belangrijk om te weten dat grotere wielen een groter bereik hebben, wat handig is voor kinderen die snel willen rijden of veel obstakels tegenkomen. Daarnaast is het handig om te kijken naar de mogelijkheid om de step op te vouwen. Dit maakt het opbergen en vervoeren van de step veel makkelijker en bespaart ruimte.

Kindersteppen zijn niet alleen leuk, maar ook educatief. Door de stepbeweging leren kinderen op een speelse manier over evenwicht, balans en beweging. Bovendien trainen ze door de stepbeweging diverse spieren in het lichaam. Steppen is een activiteit die leuk is voor kinderen, maar tegelijkertijd ook gezond is.

Steppen is niet alleen leuk, maar ook overal te doen. Of het nu in de buurt is of op vakantie, steppen is altijd mogelijk. Dit maakt het een ideaal cadeau voor kinderen die van actieve bezigheden houden en graag buiten spelen.

Ruim aanbod

In onze online shop bieden wij meer dan 20 verschillende kindersteppen speciaal voor kids vanaf 4 jaar aan. Om tot een keuze te kunnen komen, is het belangrijk om goed naar de eigenschappen en kenmerken van de stepjes te kijken. Daarnaast kan de kleur bepalend zijn. Zowel voor jongens als voor meisjes hebben wij leuke gekleurde kindersteppen. Roze en paars voor meisjes. Blauw gekleurde stepjes voor jongens. Kies je liever voor een neutrale kleur? Ook dat is mogelijk. Wij hebben prachtige neutrale stepjes in bijvoorbeeld wit en zwart tinten maar ook vrolijk gekleurde kinderstep modellen geschikt voor jongens en meisjes.

Accessoires

Naast de verschillende kinderstepjes verkopen wij ook de leukste kinderstep accessoires. Maak je step voor kids vanaf 4 jaar compleet en kies bijvoorbeeld voor een veiligheidshelm, draaggordel of een kinbeschermer met eigen naam. Bekijk hieronder ons ruime assortiment en bestel de step voor kids vanaf 4 jaar van jouw keuze snel en gemakkelijk online. 

© 2024 Kindersteppen.nl is onderdeel van XLShop