• Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Step voor kids vanaf 2 jaar

Een step voor kids vanaf 2 jaar is staat hoog op het lijstje van veel peuters. Lekker actief zijn, de wereld ontdekken en tegelijkertijd werken aan het gevoel voor balans.

Onze services

  • Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Voor kids vanaf 2 jaar

Op zoek naar een leuke en sportieve manier om je kind te laten bewegen? Kindersteppen.nl biedt een ruim assortiment aan kindersteppen voor kinderen vanaf 2 jaar. Met een step kunnen kinderen op een veilige manier hun evenwicht trainen, hun coördinatie verbeteren en lekker buiten bewegen. Onze kindersteppen zijn van hoge kwaliteit en hebben speciale kenmerken voor jonge kinderen, zoals een lage instap en een verstelbaar stuur. We hebben steppen in verschillende maten, kleuren en designs, zodat er voor ieder kind wel een geschikte step te vinden is. Naast dat steppen leuk is om te doen, biedt het ook talloze gezondheidsvoordelen. Steppen is een geweldige manier om te werken aan de ontwikkeling van de motoriek en de conditie van je kind. En het beste van alles is dat het een activiteit is die zowel binnen als buiten kan worden gedaan.

Stabiele steppen

Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar hebben wij een selectie met geschikte kindersteppen gemaakt. Kijkend naar deze leeftijdscategorie is het belangrijk dat de step voldoende steun en stevigheid biedt. Daarom is een step voor kids vanaf 2 jaar altijd voorzien van dubbele wielen. Hetzij aan de voorkant, hetzij aan de achterkant. De dubbele wielen geven de jonge kinderstep gebruiker net iets meer ondersteuning tijdens het steppen. Hierdoor kost het in balans blijven minder moeite en kunnen kinderen optimaal genieten van het steppen.

Verschillende modellen

Een step voor kids vanaf 2 jaar is verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Wij hebben een aanbod voor zowel jongens als meisjes en wij hebben kinderstep modellen van diverse leveranciers in ons aanbod opgenomen. Zo kun je bij ons onder andere kinderstep modellen vinden van de merken Puky, Kettler en Globber. Puky is de absolute marktleider in de leeftijdsgroep van 2 jaar met diverse step modellen. 

Keuze maken

Bekijk hieronder ons ruime aanbod met stepjes voor kinderen van 2 jaar en ouder. Maak een selectie op basis van model, kleur, eigenschappen en/of prijs. De step van jouw voorkeur bestel je eenvoudig en snel bij de grootste online kindersteppen shop. Welke step voor kids vanaf 2 jaar is jouw favoriet? Wacht niet langer en bestel deze in onze online shop.

© 2024 Kindersteppen.nl is onderdeel van XLShop