• Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Puky kinderstep

(146)

Een Puky kinderstep is verkrijgbaar in diverse trendy modellen en kleuren. Puky ontwikkelde leuke kindersteppen voor kinderen in diverse leeftijden. Vanaf 2 jaar is er al een Starter kinderstep. Gevolgd door de Basic en Racer. Voor de liefhebber is er een roze kinderstep of een blauwe Capt'n Sharky. Voor elk kind de perfecte kinderstep.

Onze services

  • Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Puky kinderstep

Populair merk Een Puky kinderstep is heel populair onder kinderen, al generaties lang. Met een kinderstep weet je zeker dat je kind er veel plezier aan gaat beleven. Dan is het prettig om een kinderstep te kopen die ook echt jarenlang mee gaat! En van een topmerk dat de kindersteppen zo ontwerpt, dat ze perfect passen bij de leeftijd van het kind.

Lange historie Voor een hele stevige en perfecte kinderstep moet je bij het Duitse merk Puky zijn. Dit bedrijf maakt al sinds 1949 twee- en driewielers voor kinderen. Deze jarenlange ervaring zie je terug in het beste resultaat. De kindersteppen van Puky staan garant voor stevigheid, veiligheid en bovenal kinderstep plezier!

Stimuleert de ontwikkeling Het Duitse bedrijf Puky werkt met passie aan (loop)fietsen, kindersteppen en driewielers voor kinderen. Want als kinderen spelen met hun kinderstep, leren ze spelenderwijs ontzettend veel. Vooral een Puky kinderstep is erg goed voor het vroegtijdig ontwikkelen van een goed evenwicht. Kinderen leren al snel dat ze alleen maar in evenwicht kunnen blijven als ze vaart maken. Je ziet hun zelfvertrouwen groeien als dat lukt!

Speciaal voor jonge steppers Daarom heeft Puky ook al een kinderstep voor kinderen vanaf twee jaar, waar aan een aantal aanpassingen uitgevoerd, zodat het zeer geschikt is voor kleine kinderen. Om deze allerkleinsten te helpen bij het ontdekken van hun evenwicht, heeft de kinderstep 3 wielen, waarvan 2 achter en 1 voor. Het voorwiel is wat groter waardoor de step minder snel valt. Ook heeft deze peuterstep een kinbeschermer op het stuur en een brede anti-slip voetenplank.

Tweewielers Voor kinderen vanaf drie jaar heeft Puky al meerdere leuke steppen met twee wielen, zoals de Basic en voor de snelle kids de Racer. Deze hebben een verstelbaar stuur en een voetrem op het achterwiel. Ook het anti-slip voetenplankje is niet vergeten. De Basic heeft hoogwaardige schuimwielen, met stevige velgen die geschikt zijn voor ieder terrein. En de Puky Racer heeft mooie luchtbanden, waar je kind comfortabel uren mee rond racen.

Grotere modellen Voor kinderen vanaf 5 jaar heeft Puky verschillende steppen. Deze kenmerken zich door de kwalitatief goede luchtbanden met sport profiel en spaakvelgen. Dit maakt de step geschikt om langdurig mee te rijden, op alle ondergronden. Luchtbanden zijn schokdempend en zorgen ook voor stabiliteit. Omdat kinderen al vlug een hoge snelheid bereiken op hun step, is een rem wel echt onmisbaar. Puky geeft de grotere kindersteppen daarom een goede handrem mee, natuurlijk op het achterwiel.

Veiligheid boven alles Voor het Duitse merk Puky is veiligheid belangrijk. Alle steppen worden uitvoerig getest door onafhankelijke instituten. De aandacht voor veiligheid zie je terug in de goede rem, het handige anti-slip voetenplankje, de kinbeschermer, goede banden en de veiligheidshandvatten. Deze hebben een opstaand randje waardoor het handje van je kind niet zomaar van het stuur af kan glijden.

Jarenlang stepplezier De hoogwaardige kwaliteit van een Puky kinderstep zie je ook terug in onder andere de stootvaste poedercoating op het frame, waardoor hij er na jaren intensief gebruik nog altijd goed uitziet. Ook de kogelgelagerde spaakwielen, luchtbanden en de mooie aluminium velgen maken de Puky step bijzonder. Met een Puky step weet je zeker dat je kind op goede kwaliteit rijdt, dat niet alleen een tweede, maar ook een derde en vierde ronde mee gaat.

Verschillende kleuren Omdat Puky al zo lang kinder (loop) fietsen en kindersteppen maakt, weet Puky als geen ander dat een kind niet alleen een goede, maar ook een mooie step wenst. Daarom maakt Puky in haar ontwerpen gebruik van populaire en vrolijke kleuren. Van ieder type step is er een roze, een blauw en een minstens even populair rood model. Voor prinsessen en piraten heeft Puky zelfs een Prinses Lillifee step en een step van Capt’n Sharky. Deze zijn altijd een succes!

Welk type step je ook koopt, je hebt topkwaliteit met een Puky kinderstep.

© 2024 Kindersteppen.nl is onderdeel van XLShop