• Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Globber step

(25)

 Omdat de Globber steppen zeer veilig, stabiel en sterk zijn kun je er prima lang mee steppen. Globber biedt jonge en oudere kinderen de mogelijkheid om te steppen.

Onze services

  • Voor 21:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Globber step voor elke leeftijd

Globber is populair

De Globber kinderstep modellen zijn favoriet bij zowel jongens als meisjes. De laatste jaren is dit merk steeds meer in opkomst en ondertussen hebben wij al een aanbod met meer dan 10 verschillende modellen en kleuren. Handig want hierdoor is er voor iedereen wel een passende kinderstep te vinden.  Met behulp van dubbele wielen kunnen kinderen gemakkelijk het evenwicht bewaren en oefenen met het gevoel voor stabiliteit en balans. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend gezond en goed voor de conditie van je kind om geregeld in de buitenlucht te gaan steppen.

Waarom een Globber?

Een step van dit bekende merk heeft een fantastisch leer-systeem! De richting kan worden vast gezet, zodat jouw kind kan leren steppen en een beter evenwicht heeft. Niet nodig? Druk op de knop aan de voorzijde en schakel dit uit. Jouw zoon of dochter bestuurt de step door het lichaam schuin te houden. Een andere manier van steppen maar des te leuker! Het daagt jouw kind uit om de motoriek verder te ontwikkelen. Bovendien vergroot het het stepplezier omdat er veel actiever bewogen moet worden. 

Jaren ervaring

Globber is begonnen met het produceren van stepjes in 2014. Met een team dat samen meer dan 20 jaar ervaring heeft, boekten ze al snel internationaal succes. Hierdoor werd het merk een belangrijke speler op de markt. Ook in Nederland zijn de stepjes van dit merk steeds meer in opkomst en winnen ze aan populariteit. In totaal worden de kindersteppen in meer dan 85 landen aangeboden en wordt er iedere 30 seconde een Globber step verkocht! 

Innovatieve kinderstep modellen

De uitdaging voor dit merk zit het in het ontwerpen van modellen die vernieuwend zijn. Hiervoor worden de grenzen telkens verlegd en ontstaan er steeds meer innovatieve modellen. Erkenning voor de baanbrekende ontwerpen en kwalitatief hoogwaardige stepjes, zijn de prijzen die Globber gewonnen heeft. In totaal hebben ze meer dan 30 prijzen gewonnen en worden ze door kinderen, ouders, retailers en experts geclassificeerd als het beste merk voor buitenspeelgoed. 

Het gebruiksgemak van Globber

Globber is gespecialiseerd in het produceren van kindersteppen. Dankzij jarenlange ervaring, weten ze precies wat een goede step nodig heeft. In de optiek van Globber, is veiligheid en gebruiksgemak van groot belang. Daarom richten ze zich voornamelijk hierop. Wij delen de opvatting dat veiligheid één van de allerbelangrijkste aspecten is. Ook gebruiksgemak scoort hoog op het wensenlijstje. De steppen zijn inderdaad gebruiksvriendelijk. Gemakkelijk in te klappen, eenvoudig te besturen en zonder de onnodige poespas. Zodra jouw kind eenmaal op een step van dit bekende merk gereden heeft, wil het niet meer anders.

Verschillende leeftijdscategorieën

Dit merk biedt steppen aan voor iedere leeftijdscategorie. Van jong tot oud. Er is al een model dat geschikt is voor kinderen vanaf 1 jaar en ook zijn er modellen speciaal voor de oudere kinderen. Dit maakt de collectie erg divers. Per model vermelden wij vanaf welke leeftijd de step geschikt is. Zo weet je direct wat een passend exemplaar kan zijn. 

Eigen voorraad

Als grootste online kinderstep shop van Nederland hebben wij niet alleen een ruim aanbod, wij hebben ook een grote voorraad. Voordeel hiervan is dat wij vrijwel iedere Globber step direct kunnen versturen. Vandaag besteld betekent dan ook vrijwel altijd de volgende werkdag in huis. Naast deze snelle levering mag je er bij ons natuurlijk vanuit gaan dat de service ook op en top is. In geval van vragen, mankementen en/of andere zaken mag je dan ook altijd op ons terug vallen. 

Online bestellen

Heb jij jouw favoriete step gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig online zodat je zelf kunt ontdekken waarom iedereen zo dol is op dit merk Een Globber kinderstep is namelijk het perfecte cadeau voor veel kinderen. Met een step van dit merk heeft je kind gegarandeerd uren speelplezier. Deze step gaat ervoor zorgen dat jouw kind aangenaam verrast wordt! 

© 2024 Kindersteppen.nl is onderdeel van XLShop