• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

BERG Nexo

Alle BERG Nexo steppen.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

BERG Nexo

De Nexo Foldable stepjes van BERG hebben een fantastisch design! Strak, hip en kleurrijk. Maar behalve dat ze er prachtig uitzien, zijn ze ook heel veilig. De drie extra brede slijtvaste PU-wielen zorgen namelijk voor veel stabiliteit. En voor wie het steppen nog een beetje onder de knie moet krijgen, is het instelbare stuurslot heel handig.

Als deze is ingesteld, kan de step alleen voor- en achteruit. Gaat het steeds beter? Dan haal je het stuurslot eraf en kan er ook naar links en rechts worden gestuurd. De voetrem heeft een ergonomisch ontwerp en het deck en de handvaten zijn voorzien van een antislip-laag voor extra grip. Deze coole step zijn al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Het stuur is instelbaar in drie hoogtes: 67, 75 en 83 cm. Hierdoor kan de Nexo een hele tijd meegroeien met de bestuurder! En wordt de step even niet gebruikt? Met een simpele klik is hij zo in te klappen. De Nexo Foldable is beschikbaar in twee uitvoeringen: met en zonder LED lichtjes in de wielen. Deze gaan branden wanneer de step in beweging komt.

Uniek: Opklikbare LED module met lichten en kleuren

Je kunt dus kiezen voor LED lichtjes in de wielen van de step. Daarnaast is er ook een aparte ‘LED Add-On’ beschikbaar die je onder op het deck van de step klikt. Deze module heeft twaalf verschillende standen met diverse opvallende licht- en kleurpatronen. Je kunt de module aan of uit zetten, maar er is ook een automatische stand. Op deze stand gaat de ingebouwde bewegingssensor werken. Als de step 15 seconden niet in beweging is, dan gaat de LED module vanzelf uit. De module werkt op batterijen (en worden meegeleverd), dus zo gaan de batterijen ook nog eens extra lang mee in deze auto stand. Onder op het deck zit een uitsparing waar je de module eenvoudig in en uit kunt klikken. De Add-On heeft een afmeting van 19x7x2 cm en weegt maar 100 gram. De LED module laat de step nog meer opvallen op straat. Hierdoor is de step dus niet alleen nóg leuker, maar de veiligheid wordt hier ook nog eens mee vergroot.  

Schatzoeken met de Nexo step

Er is nog een module beschikbaar voor de Nexo steppen. Deze vergroot niet zozeer de veiligheid van de step, maar is puur voor meer avontuur! De uitsparing onder op het deck is namelijk ook geschikt voor de ‘Magnet Add-On’. Zoek jij onderweg ook zo graag naar schatten? Dankzij de magneet module zullen muntjes en andere magnetische objecten onder de Nexo step blijven hangen. Er worden een paar muntjes met verschillende afbeeldingen meegeleverd. Je kunt deze  muntjes, of ander magnetische objecten, op de grond leggen. Zo kun je er een leuk behendigheidsspel van maken. Leg de muntjes in een patroon of leg ze willekeurig neer. Verzamel alleen de muntjes met bepaalde afbeeldingen of in een bepaalde volgorde. Je kunt steeds iets anders bedenken. Je moet in ieder geval op zo’n manier over de munten steppen dat je ze met de magneet module kunt verzamelen. Zo kun je tevens ook goed oefenen met sturen en word je een steeds betere stepper!

Beide modules zijn los verkrijgbaar. De magneet en LED module kunnen niet tegelijkertijd in het deck bevestigd worden.

Bekijk ook

BERG Steppen

© 2024 Kindersteppen.nl is onderdeel van XLShop