• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

BERG Steppen

Alle steppen van BERG .

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

BERG step

De firma BERG heeft een nieuwe categorie aan hun assortiment van buitenspeelgoed toegevoegd: stepjes! Net zoals hun andere producten heeft een BERG step een strak design en staat de gebruiker voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid van de producten. Daarnaast worden kwalitatief goede materialen gebruikt. Je wilt toch immers lang gebruik maken van jouw BERG step? Zo heeft de Nexo step een in hoogte verstelbaar stuur (3 standen: 67-75-83 cm). Dit maakt hem geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en kan hij nog jaren meegroeien!

Dankzij de drie wielen is de Nexo lekker stabiel, wat vooral ideaal is voor de beginnende stepper. Als het in het begin nog een beetje moeilijk is, dan kan het stuurslot in worden geschakeld. Met een draai van de knop op de voorzijde van de step begrens je het stuur. Hierdoor kan er alleen voor- en achteruit kan worden gestept. Wanneer je het stuurslot er weer afhaalt kan er ook naar links en rechts worden gestuurd. 

Met of zonder lichtgevende wieltjes?

De Nexo Foldable step is met of zonder lichtgevende wieltjes verkrijgbaar. In de twee voorwielen zitten dan LED lampjes die oplichten wanneer de step in beweging komt. De lampjes in de wielen lichten wit op. Het ziet er niet alleen heel cool uit, je bent ook nog eens extra goed te zien in het donker! De voorwielen zijn trouwens extra breed en gemaakt van slijtvaste PU. En remmen doe je met de voetrem op het kleinere achterwiel. De voetrem heeft een ergonomisch ontwerp waardoor je snel en eenvoudig vaart kunt minderen wanneer dit nodig is. De voetrem zit aan de achterzijde van het deck. Het deck is overigens voorzien van antislip-materiaal zodat de bestuurder stevig op de plek blijft staan. Ditzelfde materiaal zit ook op de handvaten voor extra grip. En viel het je op dat we in de eerste zin de omschrijving ‘Foldable’ gebruiken? Met een simpele klik is de Nexo step in te klappen. De step kan dan eenvoudig aan het stuur mee worden getrokken.

Optioneel: verlichting of magneet module

De stepjes van BERG zien er al fantastisch uit, met of zonder lichtgevende wieltjes. Ben je echter toch op zoek naar meer? Breid de Nexo Foldable step dan uit met een module. Er zijn twee uitbreidingen beschikbaar van BERG: een LED Add-On en een Magnet Add-On. De Add-Ons zijn 19x7x2 cm en klik je eenvoudig in en uit de uitsparing onder op de step. De LED module heeft twaalf verschillende standen met allerlei kleur- en lichtpatronen. Je kunt deze module aan en uit zetten, maar je kunt ook kiezen voor de automatische stand. Als de step 15 seconden niet in beweging is zal de module zichzelf automatisch uitschakelen. Met de andere uitbreiding, de magneet module, kun je een hele speelse stepervaring creëren. Deze module is, zoals de naam het al verklapt, magnetisch en zal muntjes en andere magnetische objecten aantrekken. Er worden een paar munten met diverse afbeeldingen meegeleverd waar je een spel mee kunt bedenken. Je kunt bijvoorbeeld proberen om ze op een bepaalde volgorde te verzamelen, of in een specifiek patroon. De step moet dus over de munten heen gemanoeuvreerd worden, waardoor het een behendigheidsspel wordt!

Bekijk ook

BERG Nexo

© 2024 Kindersteppen.nl is onderdeel van XLShop