• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Aluminium step

Een aluminium step is bij Kindersteppen.nl van verschillende kwaliteitsmerken beschikbaar.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Verschillende modellen

Als je op zoek bent naar een aluminium step dan heb je bij ons een ruime keuze, want wij bieden van meerdere kwaliteitsmerken onder andere vouwsteppen aan die van aluminium zijn gemaakt. Een aluminium step heeft meerdere voordelen. Zo is het materiaal bijzonder licht van gewicht en komt daardoor gemakkelijk vooruit tijdens het steppen.

Daarnaast biedt een inklapbare functionaliteit de gelegenheid om het stepje op een gemakkelijke manier mee te nemen. Dit buitenspeelgoed is niet alleen gemakkelijk op te klappen, maar door het lichte gewicht ook eenvoudig op te tillen en te verplaatsen. Uiteraard geldt de inklapbare functionaliteit alleen voor de aluminium step die in de vorm van een vouwstep is uitgevoerd. De modellen in de vorm van een autoped met luchtbanden zijn namelijk niet opklapbaar.

Bij ons kun je voor kinderen van alle leeftijden terecht om een aluminium step aan te schaffen voor een voordelige prijs en met een ruime keuze. Je kunt gelijk ons aanbod bekijken en de modellen met elkaar vergelijken. Wij kunnen meestal binnen een dag leveren. 

Voor jongens en meisjes

Er zijn zoveel verschillende ontwerpen en kleuren beschikbaar in ons aanbod, dat er voor iedere jongen of meisje wel een geschikt exemplaar te vinden is. Bij de keuze voor een aluminium step voor een jongen of een meisje kun je onder meer met de kleur rekening houden. Zo zijn er onder meer roze steppen van aluminium voor meisjes. Er kan in ieder geval altijd met de kleur rekening worden gehouden net als met het design. Er zijn sportieve modellen, maar je kunt ook de keuze maken voor een aluminium step met een meer stoere uitstraling.

Bij het uitzoeken van het ideale model kun je de voorkeur geven aan een exemplaar dat over een in hoogte verstelbaar stuur beschikt, zodat er meerdere jaren plezier aan kan worden beleefd. Het aanbod wordt overzichtelijk gepresenteerd en desgewenst is het mogelijk om op basis van leeftijd of merk een passend aanbod getoond te krijgen. Je kunt op elk gewenst moment een bestelling plaatsen en wij kunnen afhankelijk van de dag van bestelling de volgende dag al leveren. 

Contact

Kindersteppen.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228005
Contact
Facebook

© 2022 Kindersteppen.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord