• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Scoot and Ride kinderstep

(127)

De steppen van Scoot and Ride zijn ideaal voor de beginnende steppers. Dankzij de 3 wielen zijn ze zeer stabiel en perfect om het steppen onder de knie te krijgen.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

De leukste kindersteppen

Als je het over kindersteppen hebt, dan heb je het zonder twijfel over Scoot & Ride. Dit merk is opgericht in 2010 door een groep vrienden. Met veel passie ontwerpen ze sindsdien een collectie kindersteppen waarbij ze geïnspireerd zijn door hun eigen kinderen. Ze noemen zichzelf één van de meest innovatieve stepbedrijven ter wereld. Wij delen deze mening als we zien wat voor gave steppen dit bedrijf ontwikkeld heeft. Scoot & Ride produceert ieder model volgens de hoogste kwaliteitsnormen en ze hebben wereldwijde erkenning gekregen voor hun veilige, goed doordachte ontwerpen. Het doel van Scoot & Ride is dat de steppen een leven lang meegaan met jou en je kind, dus geniet van de 'ride'!

Highwaykick 1

Een van de bekendste modellen van Scoot and Ride is de Highwaykick 1. Met dit 2in1 model heb je de beschikking over een kinderstep én een loopfiets. De Highwaykick 1 is de perfecte step voor kinderen van 1 tot ongeveer 5 jaar. Dankzij de stabiliteit, 2 voorwielen en 1 achterwiel, laat de step zelfs de jongste kinderen veilig bewegen. Een voordeel van deze multifunctionele step, is dat deze aan te passen is zonder gereedschap. Zo kun je snel en eenvoudig switch tussen de loopfiets uitvoering en de kinderstep uitvoering. Als loopfiets kan de Highwaykick 1 in totaal 20 kilo dragen, als kinderstep 50 kilo. De verstelbare zitting, het verstelbare stuur (min. 57 cm en max. 64 cm) en de kantelbeveiliging maken deze step helemaal compleet. 

Alle Highwaykick 1

Highwaykick 3

Naast de Highwaykick 1, een step voor de allerkleinsten, is er de Highwaykick 3. Dit is een beginners step voor kinderen vanaf 3 tot ongeveer 6 jaar oud. Dit model is beschikbaar in meerdere kleuren. Ieder model is voorzien van opvallende witte LED lampjes in de wielen. Net als de andere modellen van Scoot & Ride, is de Highwaykick 3 stabiel dankzij de dubbel voorwielen. Dit in combinatie met de kantelbeveiliging zorgt ervoor dat jouw kind veilig op kan stappen. Het stuur van deze step is verstelbaar in hoogte (min. 62 cm en max. 82 cm). De step heeft een maximale draagkracht van 50 kilo en is eenvoudig in te klappen. Handig als je de kinderstep op wilt bergen of mee wilt nemen in bijvoorbeeld de auto.

Alle Highwaykick 3

Highwaykick 5

Op zoek naar een uitvoering voor iets oudere kinderen, kom je de Highwaykick 5 al snel tegen. Een prachtige step die geschikt is voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze step groeit met jouw kind mee dankzij het verstelbare stuur (min. 60 cm en max. 90 cm). Hierdoor is de step geschikt voor kids met een lichaamslengte van 118 cm tot wel 180 cm. Het is dan ook duidelijk dat de Highwaykick 5 jarenlang te gebruiken is. Net als de andere modellen van Scoot and Ride, is de Highwaykick 5 uitgerust met twee wielen aan de voorzijde en één wiel achter. Natuurlijk maken de witte LED lampjes in de voorwielen ook dit model helemaal af!

Alle Highwaykick 5

Andere pagina's:

Highwaykick

© 2024 Kindersteppen.nl is onderdeel van XLShop