• Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden va. € 19,95
  • Volledige garantie

Roze step

Roze steps voor stoere meisjes. Girl powerrrr.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, dinsdag in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

Steppen op een gekleurd model

Favoriete kleur

Veel meisjes hebben roze als dé favoriete kleur. Kleur is vaak bepalend als je een cadeau voor jouw kind uitzoekt. Omdat er zo veel vraag is naar roze modellen, hebben wij een ruim aanbod met verschillende modellen. We hebben veel verschillende merken en veel verschillende tinten in ons assortiment opgenomen. Van Bandits and Angels tot Yedoo tot Globber en van licht tot hardroze. Bij ons kun je altijd een step vinden die voldoet aan jouw wensen.

Verschillende leeftijdscategorieën

Bij het uitzoeken van een step, is het belangrijk om goed op de kenmerken te letten. De meeste stepjes zijn in de basis gelijk. Allemaal zijn ze voorzien van een stevig frame dat tegen een stootje kan. De verschillen zijn onderling klein maar toch wel iets om bij stil te staan. Zo beschikken de meeste stepjes over een in hoogte verstelbaar stuur. De lengte van het stuur is bepalend voor de adviesleeftijd die aan het betreffende model gekoppeld is. Hoe hoger het stuur gezet kan worden, hoe langer de lengte van het kind mag zijn en en daarmee is de adviesleeftijd hoger. Bij ons vind je roze stepjes voor kinderen van 1 tot ongeveer 10 jaar. Bij iedere step vermelden wij duidelijk vanaf welke leeftijd deze te gebruiken is. Daarnaast staat weergegeven wat de stuurhoogte is. Hiermee heb je direct een indicatie of de step ook geschikt is voor jouw kind. 

Kenmerken

Natuurlijk zijn er nog meer kenmerken waar je op kunt letten. Afhankelijk van het gebruik van de step, zijn bepaalde kenmerken van belang. Als je op zoek bent naar een step waar wat langere afstanden op gereden gaat worden (bijvoorbeeld huis - school) dan kunnen de banden van belang zijn. Luchtbanden dempen schokken meer en zijn hiervoor ideaal. Gaat jouw kind voor snelheid, wendbaarheid en speelplezier dan is een step met compacte PU wielen aan te raden. Ben je op zoek naar een compacte step je die overal mee naar toe kan nemen? Dan is het belangrijk te letten op de mogelijkheid de step in te klappen. Vouwsteppen kunnen gemakkelijk mee op reis en vragen weinig opbergruimte. Als je voor jezelf duidelijk hebt wat de wensen zijn, dan is het gemakkelijk om te filteren en uiteindelijk de beste roze step te kiezen. 

Bekijk ook eens

Step blauw Step groen Step geel Step zwart Step rood

Contact

Kindersteppen.nl
Waterwinweg 9
7572 PD Oldenzaal
Tel. 0541-228005
Contact
Facebook

© 2022 Kindersteppen.nl is onderdeel van XLShop
Wij gebruiken alleen de toegestane standaard cookies. Vragen? cookiepagina. Ik ga akkoord