• Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie
  • 100 dagen op zicht

Stuntstep

Een stuntstep is een avontuurlijke versie van een normale kinderstep en daar kan je kind sensationele momenten mee beleven.

Onze services

  • Voor 23:59u besteld, morgen in huis!
  • Gratis verzenden en retourneren va. € 19,95
  • Volledige garantie.
  • Kies uw afleverdatum.
  • 100 dagen op zicht.
  • Eigen magazijn en voorraad.

De leukste stuntsteppen

Een goede step vind je natuurlijk in onze webshop. Zowel voor de beginnende als meer ervaren stepper kun je terecht in onze online winkel! Een model om mee te stunten is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Een leeftijd waarop je kind vast wel wat anders wil dan alleen maar rondrijden. 

Verschil steppen

Wat is het verschil tussen een stuntstep en een gewone kinderstep? Een stuntstepje is speciaal ontwikkeld om te kunnen stunten en freestylen. Een ander verschil is dat deze exemplaren niet opvouwbaar zijn en dat het stuur niet versteld kan worden. Dit komt door de clamp. De clamp is het onderdeel waar de stuurpen aan het voetendek vast zit. Één van de belangrijkste onderdelen van een stuntstep want hier komt al het gewicht op te staan. Bij de stuntstep modellen uit ons assortiment is de clamp stevig en veilig genoeg. Dat komt de duurzaamheid en kracht natuurlijk ten goede. Dat is net wat nodig is om veilig te kunnen steppen en stunten.

Verschillende merken

Niet iedere leverancier van kindersteppen, biedt ook modellen om mee te stunten aan. Het maken van stuntsteppen is een vak apart. Wat bij deze modellen ontzettend belangrijk is, is de stevigheid van het frame. De step moet tegen een stootje kunnen. Of eigenlijk tegen heel veel stootjes! Hoe steviger het model, hoe veiliger. Bij het maken van een selectie hebben wij dan ook specifiek gekeken naar merken die de veiligheid in een hoog vaandel hebben staan. Daarnaast hebben wij de modellen geselecteerd die het stunten gemakkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan modellen die extra licht in gewicht zijn en die wendbaar zijn. 

Bandits and Angels

Een van de bekende merken is Bandits and Angels. Een Nederlands merk dat steeds populairder wordt. Zij hebben een ruim aanbod met kindersteppen en ook het assortiment voor de jonge stunter is aan het groeien. Stevige stepjes met een Y-stuur en voetrem op het achterwiel. Perfecte kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Pluspunt van dit merk is het service level. Deze is hoog te noemen. Natuurlijk zijn alle stepjes CE en TUV gekeurd en daardoor gegarandeerd veilig in gebruik. Daarnaast heeft Bandits and Angels een eigen test team die al het speelgoed zelf test. Hierdoor is de kennis van het product enorm groot.

Streetsurfing

Een geschikte stuntstep voor een kind van 5 vind je bijvoorbeeld in de categorie Streetsurfing. Streetsurfing heeft lichte stuntstepjes van aluminium. Het Y-stuur heeft een vaste hoogte en rubberen handvaten voor extra grip. Het board van een Streetsurfing model is voorzien van een antislip laag. Vaak ook nog eens uitgevoerd in stoere kleuren!

JD Bug

Voor de iets ouders kids, vanaf 7 jaar, zijn de 119T stepjes van JD Bug een goede optie. Mooie steppen in gave kleuren. De JD Bug modellen zijn licht van gewicht. Ze zijn voorzien van een vast T-stuur met BMX handvaten. Op het board vind je een veilige antislip laag. De JD Bug stepjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

Bestellen

Bij ons kun je uit een uitgebreid aanbod je keuze maken. Je kind kan niet vroeg genoeg beginnen met stunten op een step en daarom bieden wij al modellen aan voor kinderen in de leeftijdscategorie vanaf 5 jaar. Bestel direct en voordelig bij de grootste kinderstepshop van Nederland. Je kunt gelijk alle modellen vergelijken en een keuze maken uit het aanbod. Je zult je kind zeker blij maken met een geweldige step om te kunnen freestylen en stunten. Wij bieden een termijn van honderd dagen op zicht en volledige fabrieksgarantie. Bestel nu een step en wij zorgen ervoor dat je kind er zo snel mogelijk mee kan stunten!

© 2024 Kindersteppen.nl is onderdeel van XLShop