Stuntstep

Een stuntstep is een avontuurlijke versie van een normale kinderstep en daar kan je kind sensationele momenten mee beleven. Bij Kindersteppen.nl kun je uit een uitgebreid aanbod je keuze maken. Je kind kan niet vroeg genoeg beginnen met stunten op een step en daarom bieden wij al stuntsteppen aan voor kinderen in de leeftijdscategorie vanaf 5 jaar. Bestel direct en voordelig bij de grootste kinderstepshop van Nederland.

Micro MX Trixx. Deze stoere stuntstep is speciaal gemaakt voor de beginnende stuntstepper. Vergeleken met andere steppen is deze step een stuk korter. Hierdo ... Meer

  • Leeftijd: vanaf 7 jaar
  • Op voorraad: Ja
  • Levertijd: 1 dag
  • Geen verzendkosten
€ 179,95    € 149,95

Ruim aanbod

Een stuntstep voor beginners vind je natuurlijk in het aanbod van Kindersteppen.nl. Als je kind 5 jaar of ouder is en wel eens wat anders wil dan alleen maar vooruitkomen op een step, dan is het kopen van een stuntstep een geweldig idee. Het verschil tussen stuntsteppen en gewone kindersteppen is dat de stuntstepjes speciaal ontwikkeld zijn om te kunnen stunten en freestylen. Een ander verschil is dat een stuntstepje niet opvouwbaar is en dat het stuur niet versteld kan worden. Dat komt de duurzaamheden en kracht natuurlijk ten goede en dat is net wat nodig is om veilig te kunnen steppen en stunten.

Een voorbeeld van een geschikt stuntstep voor kinderen in de leeftijd vanaf 5 jaar is de Bullet Street Pro die over een breed stuur beschikt met extra brede handvatten voor een stevige grip. Deze step is bovendien uitgerust met een speciale stuntrem.

Bij Kindersteppen.nl vind je een groot aantal verschillende soorten stuntsteppen voor kinderen van 8 jaar en ouder. Bijvoorbeeld van het merk JD Bug  die onder meer de Freestyle step in de kleuren rood en zwart heeft ontwikkeld. De stoere step is perfect om mee op straat of in het skatepark te stunten. Dat geldt overigens ook voor de MX Trixc stuntstep van Micro. Deze step is opvallend kort en daardoor nog beter wendbaar en hanteerbaar.

Je kunt gelijk alle modellen vergelijken en een keuze maken uit het aanbod met stuntsteppen. Je zult je kind zeker blij maken met een geweldige step om te kunnen freestylen en stunten. Wij bieden een termijn van dertig dagen op zicht en volledige fabrieksgarantie. Bestel nu de coole step en wij zorgen ervoor dat je kind er zo snel mogelijk mee kan stunten.